Noul KFC este amplasat in zona food court a centrului comercial Severin Shopping Center si a generat 30 de noi locuri de munca. 

"Suntem mereu in cautare de spatii noi pentru a deschide locatii KFC si ne bucuram sa anuntam noul restaurant din Drobeta. Este cea de-a treia locatie deschisa in acest an si ne aduce cu un pas mai aproape de fanii brandului, pe care ii asteptam cu retete delicioase, preparate in fiecare zi in restaurant'" a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC. 

KFC Corporation detine peste 19.400 de locatii in 120 de tari, fiind subsidiara a Yum! Brands, Inc., Louisville, Kentucky. 

In Romania, lantul este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network si numara 56 de restaurante in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov. KFC Romania opereaza si un restaurant la Chisinau, Republica Moldova.

Yum! Brands, Inc ocupa locul 216 in lista Fortune 500, cu venituri de peste 13 miliarde de dolari. In 2014, a fost numit in top 100 Corporate Citizens de catre Corporate Responsibility Magazine, in afara Statelor Unite ale Americii, Yum! Brands deschizand in medie peste cinci restaurante noi pe zi.