In cadrul companiei KFC candidatii pot opta pentru posturi de casier sau un job in bucataria restaurantelor. La Pizza Hut, locurile de munca pentru care candidatii isi pot depune un CV sunt de ospatar, casier sau bucatar.

Dupa aproximativ un an de la angajare, membrii echipei KFC care au performante bune intra in programul de Manager Trainee, avand astfel ocazia sa invete notiuni de management specifice activitatii din restaurant, sa conduca o echipa si sa se implice in experienta oferita clientilor, precizeaza compania.

Angajatii KFC si Pizza Hut beneficiaza de training-uri dedicate si au sansa de a avansa rapid in cariera, intr-o echipa tanara, energica, pozitiva si ambitioasa. De asemenea, incepand cu luna februarie, am crescut salariile angajatilor cu o medie de 20% la nivel de restaurant. Cele doua retele de restaurante sunt in continua dezvoltare, astfel ca avem disponibile locuri de munca in foarte multe orase din Romania. In aceasta perioada cautam peste 450 de colegi noi pentru restaurantele KFC si Pizza Hut pe care le vom deschide anul acesta la nivel national", a declarat Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC si Pizza Hut Romania, intr-un comunicat remis presei.

Cei interesati de un loc de munca la KFC sau Pizza Hut au posibilitatea de a obtine un post fara experienta prealabila, varsta minima pentru angajare fiind de 16 ani. Pe langa salariul de baza, angajatii celor doua lanturi de restaurante primesc bonuri de masa si bonusuri trimestriale, in functie de performante. De asemenea, se acorda cresteri salariale corelate cu vechimea acestora. Un alt beneficiu il constituie programul flexibil, pe care acestia il pot adapta in functie de necesitati. Ei pot opta fie pentru program full time sau part time de patru sau sase ore, fie pot lucra doar in weekend (vinerea, sambata si duminica).

KFC Corporation, cu sediul in Louisville, Kentucky, este cel mai popular lant de restaurante specializat in produse din carne de pui din lume, cu 19.400 de restarurante in 120 de tari. In Romania, KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network si numara 58 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.

Pizza Hut opereaza pe piata romaneasca din 1994 sub contract de master franciza acordat companiei American Restaurant System. In prezent, detine zece restaurante in Bucuresti, doua in Cluj si cate unul in Iasi, Constanta, Ploiesti, Timisoara, Brasov si Oradea.

Cele doua retele de restaurante au peste 3.200 de angajati in Romania.