”Constructia noului terminal cross -dock va fi finalizata in toamna acestui an si face parte din strategia noastra de dezvoltare. Investitiile din anul trecut si rezultatele obtinute, clientii nou intrati in portofoliul nostru si proiectele lor pe termen mediu si lung, ne-au convins ca decizia de a extinde platforma logistica este cea adecvata. Planurile noastre de dezvoltare se bazeaza pe o crestere sanatoasa si pe previziuni moderate”, a declarat Dragos Geletu, managing director KLG Europe Logistics Romania.

KLG Europe Logistics Romania mizeaza si anul acesta pe cresterea veniturilor, dupa ce exercitiul financiar din 2013 a adus o crestere cu 11% a cifrei de afaceri la 21 de milioane de euro. Principalele motoare de crestere sunt, potrivit oficialilor companiei, cresterea portofoliului de clienti, extinderea capacitatii de depozitare, cresterea valorii adaugate a serviciilor oferite si a complexitatii solutiilor logistice puse la dispozitia clientilor.

KLG Europe Logistics Romania ofera servicii logistice pentru 350 de clienti din diferite sectoare de activitate. Companii precum Honeywell Friction Materials, Prista Oil, Saint-Gobain Glass Romania sau Coty, unul dintre cei mai mari jucatori din sectorul health & beauty, au contractat serviciile de transport rutier international, transport maritim contanerizat, logistica si depozitare, distributie pe plan local si transport aerian ale KLG.

Infiintat in 1918, grupul olandez KLG Europe este prezent in Olanda, Marea Britanie, China, Turcia si Romania si ofera servicii de logistica si depozitare, expeditii rutiere, interne si internationale, grupaje si transport cargo, transport maritim si transport aerian. La nivel international grupul a inregistrat afaceri de 105 milioane euro in 2012.

In Romania, KLG Europe este prezenta din 2006, compania detinand 6 hub-uripentru distributie in tara, la Bacau, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj-Napoca si Timisoara.