Lerida anunta lansarea oficiala in Romania a produselor nutritionistului francez Pierre Dukan, printr-un contract semnat in exclusivitate pentru piata locala.

Am decis sa importam produsele Dukan, pentru ca noi credem ca in urmatorii ani va creste si mai mult consumul de produse alimentare, destinate dietei. Ne bazam pe faptul ca romanii vor dori din ce in ce mai tare sa duca un stil de viata sanatos, care include o alimentatie moderata”, a declarat, intr-un comunicat, Bogdan Ciocoveanu, directorul general al Lerida International.

Decizia Lerida International de a intra pe piata de food este una strategica si le promitem partenerilor nostri ca vom continua sa ne pastram profilul inovator, capatat in ultimii ani”, a mai spus managerul.

Din gama Pierre Dukan, Lerida va importa produse dintre cele mai variate, precum suplimente alimentare, biscuiti sau sosuri. Toate alimentele sunt fabricate cu ingrediente naturale din Franta si au garantia calitatii, data de insusi Pierre Dukan si bazata pe cercetarile sale de peste 30 de ani in domeniul nutritiei si alimentatiei.

Produsele Dukan sunt foarte cunoscute, apreciate si consumate in intreaga lume si estimam ca vor ajunge in topul vanzarilor de produse dietetice si in Romania”, a adaugat Bogdan Ciocoveanu.

In acest moment, produsele din dieta Dukan pot fi gasite in unele dintre marile lanturi de magazine, iar importatorul isi propune sa acopere toate lanturile retailului modern (Key Account).

Pierre Dukan a devenit faimos in intreaga lume, in 2000, odata cu lansarea cartii „Je ne sais pas maigir”, adica „Eu nu stiu sa slabesc”. Vedete, precum Jennifer Lopez sau Gisele Bündchen au recunoscut avantajele acestei diete si astfel nutritionistul francez si dieta sa au capatat o faima mondiala. In Romania, Dieta Dukan a devenit cunoscuta in 2012, iar numeroase persoane publice din tara noastra au adoptat rapid acest regim si principiile dietei. 

Lerida International este unul dintre cei mai importanti distribuitori de vinuri si bauturi spirtoase din Romania. Compania are un portofoliu bogat, format din peste 400 de soiuri de vin si sortimente de bauturi alcoolice din diferite tari.