"Documentatia privind preluarea magazinelor se afla in acest moment la Consiliul Concurentei pentru aprobare. Pana la finalizarea procesului de transfer a activitatii, G'market isi va continua operatiunile", se arata intr-un comunicat al Mega Image. 

Magazinele G'market sunt amplasate in centrele comerciale Plaza Romania, Bucuresti Mall si Colentina si au o suprafata totala de vanzare de 6.436 metri patrati. 

"Aceasta preluare se potriveste perfect cu strategia Mega Image de a-si extinde activitatea in Romania si in Bucuresti. Dupa aprobarea tranzactiei de catre Consiliul Concurentei, cele trei magazine vor fi reorganizate conform sortimentatiei si conceptului Mega Image, cu focus pe expertiza in produse alimentare", a declarat in comunicat directorul general al Mega Image, Xavier Piesvaux. 

Magazinele sunt detinute de firma Gimrom Holding, al carei actionar majoritar este Anchor Group, administratorul centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania din Capitala si membru al grupului turc Fiba. 

Compania Mega Image a anuntat ca investeste in acest an circa 50 de milioane de euro in deschiderea a unui depozit si a 23 de magazine, expansiunea retelei vizand in principal deschiderea de supermarketuri Mega Image, majoritatea in Bucuresti si la periferia Capitalei, informeaza Mediafax.