Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adi Minune, a declarat ca, de fapt, actiunile Agentiei Nationale de Integritate de verificare a averii sale au fost comandate politic, insa nu a putut spune cine s-ar afla in spatele acestora.

"Nu ... nu stiu de unde vine, dar ... daca as da un nume as minti. Ati inteles? Ar fi culmea sa fie de la PSD, pentru ca eu reprezint Partidul Social Democrat. Eu sunt de la PSD si nu stiu daca ar veni de acolo..", a declarat Adrian Minune.

Manelistul a marturisit insa ca, dandu-si demisia de la Consiliul Local al Comunei Stefanestii de Jos, se simte eliberat de o greutate.

"Cu atat mai bine, mi-am luat o piatra dupa inima, pentru ca ... deci, sunt doua motive bine intemeiate. Declaratia de avere. Nu se spune niciodata, sa iesi pe post, am 3 gaini si 4 porci. Ai inteles?", a explicat Adi Minune.

Vezi AICI ce avere are manelistul!

Inspectorii Agentiei de Integritate au constatat ca manelistul Adi Minune nu poate justifica suma de 100.000 de euro. Aceasta este diferenta dintre veniturile dobandite si cele realizate, in perioada mandatului de consilier local la Stefanestii de Jos.

De asemenea, Adi Minune este suspectat ca a facut tranzactii bancare suspecte de 800.000 de euro. Averea verificata de ANI a fost dobandita in perioada iulie 2008-decembrie 2010, se arata intr-un comunicat al Agentiei.


Adi Minune, suspect de evaziune si tranzactii bancare dubioase VIDEO

Ce zic Adi Minune si Becali despre intentia fiscului de ai pune pe miliardari sa depuna DECLARATII DE BOGATIE! VIDEO