MIHAELA FEODOROF

In urma cu trei ani a pus intr-un raft din biblioteca toate multumirile si realizarile profesionale din lumea angajatului si a pornit pe un drum nou, acela al antreprenorului.

A petrecut in BRD - Groupe Societe Generale 16 ani in care a coordonat echipa de recrutare, acoperind un volum de peste 6.500 de noi angajari. A asigurat gestiunea talentelor timp de cinci ani, implementand primul sistem de consultanta interna de resurse umane.

In paralel, a reprezentat imaginea de angajator in mediul studentesc si profesional din tara si strainatate. A creat programe destinate tinerilor cu potential inalt de dezvoltare, resurse care au asigurat planul de succesiune al bancii. Pe noul drum inceput cu Yourway, a avut ocazia sa construiasca programe de dezvoltare organizationala pentru clientii din Business, sa consilieze tineri din ONG-uri studentesti sau multinationale si, nu in ultimul rand, sa dea viata primei linii de business care are ca scop identificarea si dezvoltarea potentialului copiilor.

Proiectul Meet the WOMAN! se adreseaza femeilor care sunt la inceputul vietii profesionale, antreprenoarelor sau celor care sunt specialiste intr-un domeniu de activitate. 

Meet the WOMAN! inseamna evenimente de business networking, cu frecventa bilunara, care ofera teme de actualitate, branding personal, promovarea afacerilor si femei-lider care au obtinut excelenta in profesia lor.

ACCESUL LA EVENIMENT

Costul unui eveniment este de 80 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus). Accesul la eveniment se face doar dupa confirmarea inscrierii. Membrele Femei in Afaceri au prioritate. Rezervari la: inscrieri@femei-in-afaceri.ro.

Incont.ro este partener al evenimentului.