Victor Ciorbea a fost numit cu 326 de voturi "pentru" si 16 voturi "impotriva". La sedinta de plen au participat 342 de deputati si senatori, din totalul de 573. Conform legii, numirea se hotaraste cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor prezenti. Votul a fost secret, cu buletine de vot.
 
Parlamentarii PDL au parasit sedinta in semn de protest fata de nominalizarea lui Ciorbea. Numirile in functie au fost facute pe durata ramasa a mandatului si se aplica de la 1 mai 2014, informeaza Mediafax.
 
Misu Negritoiu a fost director general al ING Romania pana in vara lui 2012, iar ulterior a ocupat pozitia de presedinte non-executiv. Negritoiu este economist, fost ministru de stat pentru coordonare, strategie si reforma (1992-1993). El a fost deputat in legislatura 1996 - 2000.
 
In mai 1997, demisioneaza din Parlament si trece in sectorul privat, la banca anglo-olandeza ING Barings, cu functia de corporate finance manager. In anul 1999 este promovat ca vicepresedinte si director general adjunct al bancii ING Romania. La 1 august 2006, Negritoiu a preluat pozitia de director general al ING Bank Romania si de presedinte al Comitetului pe Tara al ING Romania, grup financiar care include banca ING Bank Romania, compania de asigurari de viata si pensii ING Asigurari de Viata (Nederlanden), societatea de factoring ING Commercial Finance, societatea de leasing ING Lease si societatea de investitii imobiliare ING Real Estate Investment Management.
 
Negritoiu devine astfel primul bancher autohton care preia conducerea executiva a unei mari banci cu actionar majoritar strain. In acel moment, ING era a patra banca de pe piata din Romania dupa valoarea activelor.
 
In paralel cu activitatea profesionala, el desfasoara si o activitate didactica fiind profesor universitar asociat al Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul ASE Bucuresti. I s-a decernat titlul academic de Doctor honoris causa al Universitatii Hertdforshire (Anglia).