Florina a acceptat cu entuzasm provocarea lansata de stilistii italieni. Cu atat mai mult cu cat urma sa se inspire din tinutele de scena ale faimoasei artiste.

''Am folosit chiar si hartie transparenta pentru a inlocui acel material negru transparent , m-am jucat foarte mult cu forma sutienului, pentru ca Madonna este recunoscuta pentru aceste cupe ascutite'', spune Florina Ivascu.

Dar pentru a crea hainele originale este nevoie pe linga timp si de rabdare. ''Aceasta este o bucata din faimoasa rochie realizata de Jean Paul Gaultier, e foarte mult de lucru, de exemplu, la acesta impletitura care este si in fata am lucrat 15 ore'', povesteste creatoarea de moda.

Eforturile romancei au fost insa pe deplin rasplatite de reactiile vizitatorilor. "Mi se par foarte originale, sincer nu am mai vazut niciodata o asa interpretare a rochiilor Madonnei, care sunt foarte importante la nivel cultural", spun acestia.

Si criticii au numai cuvinte de lauda. ''Sunt extrem de impresionata de realismul acestor haine care reprezinta din plin stilul Madonnei. Felicitarile mele", declara Adelaide Varrichio, crtitic de moda Megamodo.

Creatiile Florinei sunt expuse alaturi de 23 de papusi in miniatura, infatisand-o tot pe Madonna. Acestea provin din colectii particulare si sunt piese unicat.

De la Milano, romanca va pleca spre Paris, unde va prezenta o serie de gulere si de mansete in cadrul colectiei franceze "Les Bourgeois".