Cand vine vorba despre divortul sau Cristi Borcea este mult mai retinut ca atunci cand joaca Dinamo. A preferat sa dea presei un comunicat si in felul acesta a scapat de intrebarile incomode. Sotia lui tace si ea.

"Pentru a informa corect opinia publica, domnul Cristian Borcea si doamna Mihaela Borcea doresc sa aduca la cunostinta decizia de a divorta. Clientii nostri precizeaza ca hotararea de a divorta a fost luata de comun acord. Atat despartirea cat si partajul vor avea loc pe cale amiabila. Documentele necesare au fost depuse astazi 27.04.2011 la Judecatoria Buftea. Actiunea nu influenteaza in nicun fel grija si preocuparea domnului Cristian Borcea si a sotiei sale doamna Mihaela Borcea pentru viitorul copiilor lor, dorind ca acestia sa nu aiba de suferit. Rugam opinia publica de a respecta dorinta celor doua parti de a nu discuta detalile actiunii de divort si a partajului dintre cei doi soti", se arata intr-un comunicat remis agentiei Mediafax.

Mai multe detalii despre afacerile lui Borcea gasiti in Ziarul Financiar!

Sotii Borcea au introdus impreuna actiunea, iar Mihaela va pastra numele celui alaturi de care a trait 20 de ani. In privinta motivelor care nu au fost trecute in cerere, apropiatii vorbesc despre o racire a relatiilor si despre neintelegeri ce nu mai pot fi depasite.

Cu o jumatate de an in urma, doamna Borcea explica in emisiunea "Happy Hour" ca orice ar fi pentru ea familia este pe primul plan. S-ar spune asadar macar in teorie ca despartirea nu a fost provocata de o eventuala aventura extraconjugala a lui Cristi Borcea.

Mihaela Borcea a acceptat public faptul ca sotul ei pune mai mult suflet la stadion ca acasa. Chiar si asa au afisat permanent o relatie solida, bazata pe respect. Ba chiar faceau caz de asta.

Cristian si Mihaela Borcea sunt casatoriti de peste 20 de ani si au impreuna trei copii. Va reamintim, sotii Borcea au trecut in ultimele luni printr-un adevarat cosmar. In urma unor analiza, cei doi au descoperit ca in corpul lor se afla o concentratie de mercur de noua ori mai mare ca normalul.

"Medicii de la Viena mi-au spus ca am nivelul de mercur de noua ori mai mare decat normalul, iar cel de aluminiu de doua ori. Am vazut cu stupoare ca toate organele erau afectate: inima, creier, sangele era otravit - adica ma duceam clar pe un drum de pe care nu ma mai intorceam", declara in urma cu aproape trei luni Mihaela Borcea.

Un raspuns similar l-a primit si actionarul lui Dinamo de la specialisti din Statele Unite.

In consecinta, sotii Borcea au urmat un tratament complicat si de durata, care a constat in zeci de pastile in fiecare zi.