Obligatiunile hibride nu au o data de maturitate. Cele din transa 1 vor avea un cupon fix de 5,250% pana la 9 decembrie 2021, iar obligatiunile din transa 2 vor avea un cupon fix de 6,250% pana la 9 decembrie 2025.   

Incheierea si prima zi de tranzactionare a obligatiunilor hibride pe piata reglementata a Bursei de Valori de la Luxemburg, precum si pe piata reglementata a Bursei de Valori de la Viena este programata sa aiba loc in 9 decembrie 2015.

OMV precizeaza ca datorita cererii mari venite din partea investitorilor institutionali, carnetul de comenzi pentru ambele transe a depasit patru miliarde de euro.  

Grupul austriac OMV este actionarul majoritar al Petrom, cu o participatie de 51,01%. Ministerul Economiei detine 20,64% din actiunile OMV Petrom, Fondul Proprietatea detine 20,11%, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare 2,03% iar 6,21% se tranzactioneaza liber la Bursa de Valori Bucuresti. Petrom este cea mai mare companie romaneasca de petrol si gaze, cu activitati in sectoarele Explorare si Productie, Rafinare si Produse Petrochimice, Marketing, Gaze Naturale si Energie.