"Suta la suta se rezolva. Pai daca nu pot sa fac asta, ce caut acolo (n.r. - in Parlament)? Am vorbit cu premierul Ponta. «Luati legatura cu Carmen Tocala (n.r.- secretar de stat in MTS) si rezolvati problema. Eu sunt de acord», mi-a spus. Am luat legatura. «Domnul Becali, nu putem inainte de alegeri. Dupa alegeri le vom pune pe tapet si le vom rezolva», mi-a spus Tocala. In februarie, martie se va rezolva problema fiscalitatii la fotbal. Nu mai facem o noua lege, doar o sa amendam, sa spunem ca revine fiscalitatea conform ordonantei de guvern de pe vremea lui Vladescu, cand era el ministru de Finante. Si cu asta basta, nu mai e 75 la suta, este 32 la suta", a declarat George Becali la Sport.ro.

Atragandu-i-se atentia ca rezolva o problema de fotbal cu ajutorul unei femei, desi spune ca nu colaboreaza cu femei, omul de afaceri a raspuns: "Carmen Tocala e o femeie desteapta, sa stiti! Stati putin, sa nu ma intelegeti gresit, sunt unele lucruri la care nu colaborez cu femeile, nu la toate".

Cu putin timp inainte, Becali afirmase, intr-o alta emisiune televizata, ca sotia antrenorului Laurentiu Reghecampf, impresarul Anamaria Prodan, nu va aduce jucatori la Steaua, deoarece el nu colaboreaza cu femei. "Ce legatura are Anamaria Prodan cu Steaua? Singura legatura pe care o are cu Steaua este ca este sotia lui «Reghe», atat. Eu astept vreodata jucatori sa aduca Anamaria Prodan la Steaua? Ce jucatori sa aduca? Anamaria Prodan se compara cu verii mei la impresariat? Eu stau vreodata sa colaborez cu Anamaria Prodan? Eu nu o subestimez, dar stiti conceptia mea, eu nu colaborez cu femei. O respect, ca este nevasta lui Reghe. Este posibil sa colaborez cu femei, dar nu pe termen lung", a explicat Becali.