Politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au facut, duminica dimineata, o razie in Piata de Flori George Cosbuc din Capitala, fiind controlati comerciantii care fac achizitii intracomunitare de flori, pentru a descoperi eventuale cazuri de evaziune fiscala.

In urma controalelor au fost confiscate 80.000 de fire de flori, precum si 5.000 de lei, bani neinregistrati, potrivit Politiei Capitalei. Politistii au intocmit cinci dosare pentru evaziune fiscala si au dat patru amenzi in valoare de 43.000 de lei.

Potrivit Politiei Capitalei, comerciantii de flori introduceau marfa in tara declarand un pret mic, iar apoi le treceau prin mai multe firme pentru a nu plati taxele.

De asemenea, politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Sector 6 au descins, duminica dimineata, in pietele Crangasi, Moghioros, Veteranilor si la Targul Valea Cascadelor, fiind verificati toti comerciantii in cadrul unei actiuni de combatere a evaziunii fiscale.

Politistii de la Investigarea Fraudelor Sector 1 au descins si ei in pietele Matache, Domenii si 1 mai, intr-o actiune similara.