Începând de marți utilizatorii din Statele Unite îşi pot crea un cont în doar câteva minute, direct de pe smartphone. Imediat ce au descărcat aplicaţia pentru iOS sau Android, utilizatorii trebuie să introducă informaţiile personale şi să încarce documentele de identificare, iar contul lor va fi ulterior verificat în doar câteva minute.

Odată ce contul unui utilizator a fost aprobat, acesta va primi instantaneu detaliile contului, care pot fi folosite pentru a efectua plăţi şi pentru depunerea salariului. Depozitele clienţilor sunt asigurate de FDIC până la 250.000 de dolari, printr-un parteneriat cu Metropolitan Commercial Bank. Utilizatorii din SUA pot, de asemenea, să îşi primească salariul cu două zile mai devreme prin depunere directă.

"Întrucât costul vieţii creşte disproporţionat cu salariile pe care le primesc oamenii, acum, mai mult ca oricând, aceştia au nevoie să ştie cu exactitate ce bani le intră şi le ies din cont. Ei trebuie să aibă toate uneltele necesare care să îi ajute să îşi gestioneze banii mai convenabil şi mai clar", a declarat directorul general de la Revolut, Nik Storonsky.

În plus, utilizatorii Revolut pot trimite şi solicita bani unii de la alţii instantaneu şi gratis, pot împărţi nota de plată printr-o simplă apăsare de buton şi pot rotunji tranzacţiile efectuate cu cardul. De asemenea, utilizatorii din Satele Unite ale Americii pot să cheltuie şi să transfere bani oriunde în lume, la schimbul valutar interbancar şi pot deţine şi schimba 28 de monede în aplicaţie. Aceştia pot retrage gratuit numerar de la peste 55.000 de bancomate din SUA.

"Atunci când cheltuie sau transferă bani în străinătate, cele mai multe persoane nu sunt conştiente de comisioanele ascunse pe care le percep băncile. Lumea devine tot mai conectată, iar serviciile financiare ar trebui să sprijine acest lucru, nu să îl împiedice", a adăugat Storonsky.

Printr-o simplă apăsare de buton, clienţii americani pot să îşi blocheze şi deblocheze cardul, pot activa şi dezactiva funcţionalităţile de plată, cum ar fi: plăţile contactless, swipe, online şi retragerile de la bancomate, totul pentru o siguranţă sporită. Iar pentru cei care efectuează frecvent plăţi online, Revolut oferă un card virtual de unică folosinţă, care îşi regenerează detaliile după fiecare plată online.

Revolut s-a lansat în 2015 cu misiunea de a construi o super-aplicaţie financiară prin care utilizatorii să poată gestiona toate aspectele care ţin de viaţa lor financiară. În patru ani, compania a atras peste 10 milioane de utilizatori, a obţinut investiţii în valoare totală de peste 800 milioane de dolari, iar acum are 2.000 de angajaţi la nivel global.