Pentru sume cuprinse intre 201 si 500 lei, costul creste la 15 lei plus comisionul PrioriPay de 0,5 euro. In cazul sumelor de pana la 1.000 lei, urca la 20 lei, la care se adauga comisionul de 0,5 euro. Pentru transferuri de peste 1.000 lei, Posta va percepe un tarif de 20 lei plus 1% din suma de expediata, la care se adauga comisionul de 0,5 euro. 

Cum folosesti "Bani Direct Acasa"

Pentru a utiliza "Bani Direct Acasa", expeditorul isi va deschide gratuit un cont in cadrul platformei PrioriPay, pe care il va alimenta printr-un card bancar cu suma necesara transferului. 

Pasul doi este accesarea sectiunii dedicate serviciului "Bani Direct Acasa", unde clientul va completa datele destinatarului. 

Posta va prelua datele transferului si va inmana banii prin intermediul postasului. 

Transferul de bani se poate realiza de oriunde din lume, din fata calculatorului sau de pe telefonul mobil conectat la Internet, prin accesarea www.prioripay.com. 

Comisionul perceput pentru acest serviciu se achita integral de catre expeditor si se compune din tarifele PrioriPay si cele ale Postei Romane, aferente serviciului E-mandat. 

Posta Romana, cu o cifra de afaceri anuala de 1,2 miliarde de lei, este cel mai mare operator local de profil si opereaza printr-o retea de peste 5.600 de oficii postale. 

Anual, compania proceseaza sute de milioane de trimiteri postale si distribuie catre 5 milioane de beneficiari drepturile banesti aferente sistemului public de pensii, al asigurarilor sociale de stat, IOVR, agricultori si pensii militare. 

PrioriPay este o platforma digitala care permite plati, incasari si transferuri online. Este marca comerciala a Capital Financial Services SA, primul emitent de moneda electronica din Romania autorizat de catre Banca Nationala a Romaniei.