În baza acestui parteneriat, clienţii pot să trimită şi să primească fonduri în lei şi euro, în străinătate.

Compania Naţională Poşta Română continuă dezvoltarea în direcţia serviciilor financiare prin noul parteneriat cu Ria Money Transfer, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de transfer de bani în lume. Astfel, clienţii Poştei Române au posibilitatea să trimită şi să primească fonduri în lei şi euro, în străinătate, în doar câteva minute. Centrat pe furnizarea de comoditate, rapiditate şi încredere comunităţii, acest serviciu susţine piaţa în curs de dezvoltare şi asigură legături esenţiale cu membrii familiei şi prietenii care locuiesc în străinătate”, a informat compania.

Serviciul Ria Money Transfer, prin care clienţii vor beneficia de transferuri transfrontaliere de bani, rapide şi ieftine, va fi disponibil, etapizat, în 1.200 de oficii poştale din toată ţara.

“Parteneriatul nostru cu Ria Money Transfer, un brand recunoscut la nivel internaţional, este o certificare că vom putea aduce servicii de transfer financiar mai aproape de oameni, ceea ce va conta enorm într-o ţară precum România, care are una dintre cele mai numeroase diaspora din Europa. Încercăm, în permanenţă, să ajungem la clienţii noştri prin diversificarea ofertelor şi serviciilor financiare pe care le oferim prin intermediul Poştei Române”, a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române.

Serviciile companiei Ria sunt disponibile în peste 161 de ţări, înclusiv în zone greu accesibile şi are o reţea mondială de peste 389.000 de locaţii.

”România reprezintă un coridor strategic important pentru Ria, aşa că suntem entuziasmaţi de potenţialul imens al acestui nou parteneriat cu Poşta Română şi de multiplele oportunităţi pe care ni le oferă de a extinde experienţa noastră dovedită în serviciile poştale”, a declarat Juan Bianchi, CEO al Transferului de bani Euronet Segment.