Berroeta a condus Vodafone Romania din decembrie 2010.

"Takkar a ocupat pozitia de director genera al Vodafone Partner Markets din ianuarie 2012 si pana in prezent. El a contribuit la cresterea business-ului, prin extinderea prezentei Vodafone si adaugarea de noi parteneri, precum Zain Group (Kuweit, Bahrain, Iordania, Arabia Saudita si Irak), Plus GSM (Polonia), Vodafone Brazilia, FarEasTone (Taiwan) si Vinaphone (Vietnam)", se arata intr-un comunicat al Vodafone Romania.

Takkar s-a alaturat Vodafone in 1994 si a avut numeroase pozitii executive, atat in Vodafone Group, cat si in companii de tip joint ventures.

El a fost membru al directoratului Vodafone India si la Indus Towers (joint venture intre Vodafone India, Airtel si Idea).

Inainte de a lucra pentru Vodafone, Takkar a fost consultant de management la DMR Group.

"Pana la 1 mai, cand Takkar se va alatura echipei din Romania, Giovanni Chiarelli va prelua pozitia de director general interimar al Vodafone Romania. Chiarelli va continua sa fie, in acelasi timp, si director tehnic al companiei, pozitie pe care o ocupa din 2012", se mai spune in comunicat.

Takkar, 45 de ani, este licentiat in informatica al Universitatii Loyola Marymount, Los Angeles. El are cetatenie indiana si americana.