Asadar, compania lui Mark Zuckerberg a ajuns sa-l dea in judecata chiar pe...Mark Zuckerberg, fostul Rotem Guez. Israelianul si-a schimbat numele dupa ce Facebook l-a acuzat ca a lansat Like Store, un magazin online ce comercializeaza Like-uri pe Facebook publicitarilor care vor sa-si promoveze paginile de brand si sa creasca traficul pe pagina.

Cea mai mare retea sociala din lume (numara peste 800 milioane de utilizatori) l-a somat pe Guez sa inchida Like Store-ul, deoarece firma sa incalca termenii si conditiile Facebook. Omul de afaceri nu s-a lasat convins insa atat de usor de gigantul social media. Guez i-a actionat, la randul sau, in judecata pe cei de la Facebook, acuzandu-i ca i-au inchis contul "fara motiv".

"Protejarea oamenilor care folosesc Facebook este prioritatea noastra, de aceea vom lua masuri impotriva tuturor celor care ne incalca termenii", a declarat un purtator de cuvant de-al Facebook.

La inceputul lunii decembrie, intreprinzatorul israelia si-a schimbat numele din actul de identitate chiar cu... numele fondatorului cu care se judecata.

Citeste si:

Cel mai cunoscut lant de fast-food din lume vrea sa demonstreze ca vinde mancare sanatoasa. Noul clip McDonald`s VIDEO

O finantista de pe Wall Street povesteste ce a ajutat-o sa avanseze in cariera