"Suntem fericiti sa anuntam o noua baza la Bucuresti, incepand cu 30 octombrie, cu 3 aeronave bazate, 2 rute noi catre Atena si Timisoara, 10 rute in total, si mai multe zboruri catre Bruxelles, Dublin si Milano, ce vor aduce Aeroportului Bucuresti un trafic de 1,4 milioane de clienti pe an si vor sustine peste 1.000 de locuri de munca. La Bucuresti, Ryanair va avea o crestere de 75% si va investi 300 milioane de dolari", a spus Michael O'Leary.   

"Am anuntat in ianuarie deschiderea unei noi baze la Timisoara, este prima noastra baza din Romania, iar astazi anuntam deschiderea deschiderea unei noi baze la Bucuresti. De asemenea, am lansat in premiera o ruta interna intre Timisoara si Bucuresti, cu o frecventa de doua zboruri pe zi si consideram ca pentru Aeroportul din Bucuresti exista un potential de crestere urias", a afirmat Denis Barabas, directorului executiv de vanzari si marketing pentru Romania si CEE al Ryanair.

Ryanair estimeaza sa sustina in jur de 1.200 de locuri de munca in Romania, conectate activitatii aeroportului.

Compania preconizeaza un trafic de 1,6 milioane de pasageri transportati pentru Romania in 2016.  

Orarul de iarna pentru Bucuresti include zboruri catre Atena, Timisoara, Bruxelles, Milano, Dublin, Roma, Londra si Madrid.