Efi va avea nevoie de ingrijiri speciale din partea personalului hotelului, deoarece are un picior in ghips, dupa o operatie de corectare a unui defect din nastere, scrie Mediafax.

Andreea Raicu a precizat ca apeleaza de mai mult timp la serviciile unor astfel de hoteluri, fiind nevoita sa se deplaseze pentru filmari.

De aceasta data, vedeta va lipsi doua zile, timp in care Efi va sta intr-unul din cele doua apartamente VIP din hotel, unde va avea un culcus confortabil, televizor in camera, terasa si unde ii va fi respectat programul de mese si plimbari cu care a fost obisnuit. In plus, in camera este instalata o camera web care ii permite stapanei sa il vada in timpul deplasarilor.

In imediata apropiere a hotelului se afla si o pensiune si o gradinita (serviciul de daycare) pentru animale.

Reprezentantii complexului spun ca exista deja circa 10 abonati la acest serviciu de daycare.

Hotelul, unde cainii si pisicile de companie pot petrece o perioada mai indelungata, cuprinde 16 camere, dintre care jumatate sunt ocupate, toate cu catei.

Exista doua apartamente VIP (Very Important Pets), care au cate 30 de metri patrati si terasa si costa 120 de lei pe noapte, sase camere care au intre 10 si 16 metri patrati, care costa 65 de lei pe noapte, si opt camere mici cu un spatiu exterior, care costa 45 de lei pe noapte.

Apartamentele VIP si camerele mari sunt mobilate cu cate o canapea sau fotoliu si cate un culcus special. De asemenea, aceste camere au covoare, tablouri (cele mai multe cu catei), oglinjoare, rafturi pe care sunt puse carti, lumanari, o planta in ghiveci, un ceas si televizoare pornite, totul pentru a recrea atmosfera de acasa. Aceasta poate fi intregita aducand de acasa paturica preferata sau jucariile animalului de companie.

Stapanii au in plus posibilitatea de a-si vedea animalul de companie din orice colt al lumii, camerele fiind dotate cu webcam.

Toate camerele sunt incalzite prin pardoseala, camerele mici cu spatiu exterior fiind dotate cu cate o lampa cu infrarosu pentru a dubla incalzirea, dat fiind ca animalul este mai expus la frigul de afara. Cainii cazati in aceste camere pot fi urmariti pe webcam si cand sunt afara.

Pensiunea are opt locuri pentru cainii de curte, cu niste custi mari de lemn, incalzite, si un spatiu exterior ingradit. Un loc la pensiune costa 30 de lei pe noapte.

Pe langa spatiile de locuit, exista o suprafata de peste 10.000 de metri patrati pentru joaca.

Serviciile de care se bucura animalele cazate in complex includ un program personalizat de plimbari si mese, dupa cum a fost fiecare animal invatat de acasa, si, la cerere, antrenament fizic si dresaj si chiar transportul intre casa si hotel, prin firma de taxi specializata.

O cursa in Bucuresti costa 50 de lei, insa printre clienti se numara si persoane care isi aduc animalele din alte localitati.

In plus, toate animalele cazate in aceasta unitate sunt consultate de un medic veterinar care se asigura ca sunt sanatoase. Serviciile oferite includ si asistenta veterinara de urgenta.

Complexul a fost deschis cu o investitie de circa 150.000 de euro. Managerul vrea ca pe viitor sa includa in servicii si un pet salon, unde animalelor sa li se faca baie si toaleta, si un centru SPA.

Potrivit proprietarului complexului, cele doua apartamente VIP si mai multe camere au fost deja rezervate pentru perioada sarbatorilor.