"Listarea actiunilor Societatii de Constructii Napoca SA reprezinta o optiune strategica fundamentala a companiei noastre, un moment de inflexiune pentru consolidarea reputatiei noastre si un catalizator pentru cresterea increderii partenerilor si investitorilor. Aceasta noua provocare ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp, sa ne depasim constant performantele, prin solutii ingenioase si eficiente. Ne manifestam convingerea ca tintele ambitioase pe care ni le propunem vor fi atinse si ca increderea noastra in viitorul sectorului de constructii din Romania va avea succesul scontat", a spus Danut-Dorel Canta, citat de Agerpres.

Compania Societatea de Constructii Napoca SA a inregistrat, in anul 2015, o cifra de afaceri de 40 de milioane de lei. In primul trimestru al anului 2016, veniturile totale au crescut cu 60,2% fata de perioada similara a anului trecut, cu un portofoliu de lucrari, in derulare, de peste 74,5 milioane de euro.

Printre proiectele de referinta pe care compania le-a executat recent sau care sunt in curs de realizare, se numara Pista de 2.100 de metri a Aeroportului International Cluj Napoca, lucrari de infrastructura, reabilitare, modernizare si extindere la Aeroporturile din Targu Mures, Satu Mare, Tulcea, infrastructura la baza aeriana NATO din Fetesti, hale industriale, sedii administrative, blocuri si ansambluri de case pentru MAPN, asezaminte religioase, monumente de arta si lucrari de drumuri si poduri.

Societatea de Constructii Napoca SA, actor semnificativ pe piata nationala din domeniu, s-a infiintat in anul 1991, prin divizarea Trustului de Constructii Cluj. Listarea actiunilor societatii pe piata principala a Bursei de Valori Bucuresti survine in urma desfiintarii pietei RASDAQ, unde fusese listata anterior.