Tudor Manea detine functia de vicepresedinte al companiei si raporteaza direct catre Iulian Stanciu, CEO al grupului eMAG.

Manea este alaturi de eMAG de zece ani, fiind cel care a pus bazele departamentului de tehnologie.

Anterior pozitiei de director general, coordonat o echipa de aproximativ 350 de specialisti in tehnologie si procese la nivel local si regional, in tarile in care eMAG este prezent (Romania, Bulgaria, Ungaria, Polonia).

"Tudor a contribuit semnificativ la constructia eMAG, a trecut prin toate departamentele companiei si a dezvoltat proiecte mari precum Black Friday, extinderea echipei de programare si infrastructura, centrul de cercetare din Iasi, constructia din zona de cultura organizationala, dar si cel mai recent proiect major al nostru, platforma de mobile", a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG. 

"Parcursul in cadrul companiei mi-a oferit in mod constant provocari, dar noua pozitie este cea mai mare dintre ele. Voi continua ce am facut pana acum: am crezut in oameni si i-am ajutat sa creasca, am gandit ordonat si am luat decizii bazate pe date si am construit servicii care sunt apreciate de client'", spune Tudor Manea. 

Manea este absolvent al Facultatii de Electronica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti. Intre 2011- 2013 a urmat cursurile EMBA Maastricht School of Management. 

eMAG este cel mai mare magazin online din regiune si unul dintre creatorii pietei de comert online din Romania. In ultimii 14 ani, s-a plasat in pozitia de lider constant al pietei.

eMAG a dezvoltat programe de training de specialitate diferentiate pe categorii de angajati, precum si cea mai mare Academie din mediul privat. Totodata, ofera singurul MBA specializat pe ecommerce din Romania cu profesori experimentati in business-ul international.