Potrivit datelor Oficiul National al Registrului Comertului, Avangate SRL Bucuresti este controlata de Avangate Corportion NV (Olanda) - 100%. Ultima inregistrare la ONRC privind Avangate a avut loc in noiembrie 2012. 

Tranzactia Avangate este a treia operatiune de acest fel realizata de Radu Georgescu, dupa vanzarea antivirusului RAV catre Microsoft in 2003 si a integratorului de solutii de plati electronice Gecad ePayment catre Naspers in 2010. 

"Strategia lui Georgescu de a muta sediul international al companiei in Silicon Valley, pentru a facilita dezvoltarea afacerii, a avut drept rezultat transformarea Avangate intr-un jucator foarte important in industria e-commerce in America de Nord", se mai spune in comunicat. 

Avangate si-a mutat sediul in Sillicon Valley in 2011, an in care a primit si o investitie de 4 milioane de euro de la fondul 3TS Capital Partners pentru un pachet minoritar de actiuni. 

Cu peste 20 de ani de experienta in construirea unor companii tehnologice, Radu Georgescu este unul dintre cei mai de importanti antreprenori locali in domeniul IT si fondatorulu grupului de firme GeCAD. 

Francisco Partners este o companie de private equity specializata in investitii in companii tehnologice.  De la lansarea sa in urma cu peste un deceniu, a gestionat fonduri de aproximativ 7 miliarde de dolari si a investit in peste 100 de companii tehnologice.  Compania gestioneaza tranzactii cuprinse intre 50 millioane de dolari si peste 2 miliarde de dolari.