1. Femeilor le plac emisiunile cu si despre masini. De fapt, se uita cu el la Pro Motor ca sa mearga si el cu ea la balet.

2. Utilizarea GPS-ului nu este un semn de slabiciune. Nu conteaza ca s-a pierdut. Iese mai castigat un barbat care intreaba incotro s-o apuce, astfel incat femeia de langa el sa nu piarda ultimul episod din serialul ei preferat.

3. Barbatii trebuie sa stie intotdeauna incotro se indreapta, chiar daca nu sunt ei la volan. Dar sa nu comenteze. Chiar daca o femeie nu stie sa parcheze sau nu are deloc simtul orientarii, asta nu inseamna ca barbatul poate sa-i scoata ochii cu asta. Nu este deloc politicos. Este stipulat in toate conventiile internationale.

4. Femeile adora ca barbatii sa le lase masina lor pe mana. Femeilor le place sa viseze cu ochii deschisi. Mult. Asta nu se intampla aproape niciodata.

5. Femeilor le place la nebunie sa mearga intr-o decapotabila. Mai mult le place, insa, daca ai si o perie de par la indemana. Orice femeie ar prefera sa mearga intr-o dubita decat sa-si strice coafura.

6. Un barbat nu trebuie sa rada niciodata de lucrurile pe care si le lasa o femeie pe scaunul din dreapta. Oricat de tentant ar fi, un barbat nu trebuie sa rada de ceea ce vede in masina unei femei: de exemplu, ultimul volum Twilight. Doar pentru ca ea are aproape 30 de ani, nu inseamna ca nu poate fi amorezata de Robert Pattinson.

7. Sigur ca si femeile pot sa faca asta, dar le place la nebunie ca barbatii sa le ajute sa schimbe un cauciuc, de exemplu.  Femeile vor ca barbatii sa stie ca sunt la fel de capabile si pricepute ca ei. Cu toate acestea, se asteapta ca ei sa faca toata treaba murdara.

8. Exista o legatura directa intre marimea spoilerului masinii unui barbat si improbabilitatea ca acesta sa faca sex. Dintr-o singura privire, femeile simt imediat daca un barbat este obsedat de masina lui. Cui i-ar placea o asemenea concurenta?

9. Cand conduce, un barbat ar trebui sa se intrebe daca vrea sa o impresioneze pe femeia de langa el sau daca ii aduce cumva o jertfa sfantului protector al tuturor nebunilor la volan. Barbatii care conduc ca niste posedati au o scuza in fata femeilor doar daca arata ca Brad Pitt sau daca ii cheama Michael Schumacher.

10. Chiar daca are in garaj un Ferrari, daca un barbat nu sta singur, atunci interesul femeilor pentru el scade cu 50%. Indiferent cat de hot este masina lui, unei femei ii place ca un barbat sa stea singur. Ca sa se plimbe dezbracata prin casa lui… probabil.

Mai multe pe perfecte.ro.