Filmul, care va dura 195 de minute, va avea versiuni in patru limbi diferite, printre care si limba engleza, si va avea cel mai mare buget atribuit pentru un proiect de compania de productie indiana, scrie The Guardian.

Cu o distributie formata exclusiv din actori indieni, filmarile sunt programate sa inceapa in octombrie, in Tara Sfanta, iar lansarea va avea loc anul viitor. Producatorii a vizitat recent Ierusalimul si au luat legatura cu autoritatile palestiniene, pentru a putea filma in Jericho si Bethleem.

Oficialii palestinieni au fost draguti, entuziasti si cooperanti”, a spus un membru al echipei. “Israelul este cunoscut ca o zona de conflict, dar dupa ce am fost aici ne-am dat seama ca este o tara ca oricare alta. Comunitatile traiesc impreuna, in ciuda problemelor politice.

Realizatorii mizeaza pe “un succes rasunator” al filmului in India, pentru ca “exista o mare toleranta religioasa” in aceasta tara.

Comunitatea crestina din India numara aproximativ 24 de milioane de adepti, adica aproximativ 2,3% din totalul populatiei.