Penelope Cruz a cheltuit o avere pe casa - 3,69 de milioane de dolari - pentru o vila situata in cartierul exclusivist Hollywood Hills. A cumparat-o in 2005 si nici acum nu ii gaseste cumparator, desi pretul a scazut considerabil. Actrita cere 3,15 milioane de euro pentru casa de 3,334 de metri patrati, podele de bambus si piscina acoperita, scrie Business Insider.

Nici actorul Mel Gibson nu este mai prejos. A dat 14,5 milioane de dolari pe casa sa din Malibu, insa acum o vinde cu trei milioane de dolari mai putin.

Vila are sase dormitoare, spa si teren de tenis, iar starul tot incearca sa o vanda din martie anul trecut.


 

Insa, muzicianul american Billy Joel pare a avea cele mai mari probleme in a-si vinde casa. Si asta chiar daca a redus din pret enorm - mai mult decat 25% din pretul cu care a cumparat-o. Asa ca acum vila lui costa 16,7 milioane de dolari fata de 22,5 milioane de dolari cat valora in urma cu cativa ani. Pianistul a incercat in nenumarate randuri sa vanda casa de 5.500 de metri patrati, doua garaje si sase dormitoare. Astfel, in 2009 a anuntat ca reduce pretul acesteaia cu 2,6 milioane, insa fara noroc. Dupa alta incercare fara noroc, acum a redus pretul pentru a treia oara.

Un alt actor care a renuntat la cinci milioane de dolari din pretul cerut pe casa, doar ca sa o vanda. Este vorba despre americanul Dennis Quaid. In varsta de 56 de ani, tatal preferat al tuturor, dupa ce a jucat in filmul "Capcana pentru parinti", Quaid a cumparat casa cu 1,83 de milioane de dolari, si a scazut pretul in doua randuri. Vila acestuia are 8.400 de metri patrati, opt dormitoare, piscina si spa, dar si grajd de cai.

Nici cantareata Sheryl Crow, originara din America, nu are mai mult noroc. Casa sa de 7,5 milioane de dolari nu poate fi vanduta in ciuda faptului ca i-a redus pretul cu 40%, pana la 4,5 milioane de dolari. Castigatoare a numeroase premii Grammy, Crow a incercat mai multe artificii de-a lungul anilor. A impartit proprietarea in doua, i-a redus pretul, insa pana acum nimeni nu a fost interesat de proprietatea situata in Tennessee.