De exemplu, cardurile de la Millennium Bank iti aduc reduceri de pana la 30% la comercianti!

De exemplu, posesorii de carduri ale acestei banci au reduceri de 7% pentru cumparaturile achitate cu cardul de debit sau de credit in magazinele Elmec Romania.

Adica la Nike, Converse, Famous Brands si Famous Brands Gallery, in magazinul de incaltaminte KIX, la Star Place, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Miss Sixty & Energie, Pepe Jeans London, Marlboro Classics, Folli Follie si in outlet-uri.

Mai departe, daca ai card la Unicredit Tiriac Bank, cel mai probabil ai aflat deja de programul de reduceri, nu?

 Discount-urile sunt destul de generoase, de pana la 20%, fie ca este vorba despre hoteluri, restaurante, agentii de turism, agentii de inchirieri auto sau de saloane de infrumusetare si spa!

Mai departe, cardurile BCR (POWERCARD BCR, BCR MasterCard, BCR MasterCard Gold) ofera puncte si reduceri tot de pana la 20% sau poate chiar mai mult!

Ai astfel "promotii" permanente la restaurante, agentii de turism, inchirieri auto sau saloane de infrumusetare si spa.

Depinde ce te intereseaza!

Nu trebuie decat sa ai la tine unul din cardurile BCR cu care sa achiti cumparaturile la comerciantii parteneri si beneficiezi pe loc de reducerea oferita.

Iar BRD vine la randul sau cu reduceri si pentru cumparaturile exclusiv online.

Strange punctele de fidelitate si foloseste-le pentru a cumpara orice produs din magazinele online partenere, cu pana la 20% discount.

BRD ePayment este un card special conceput pentru clientii magazinelor online, poate fi folosit in intreaga lume, permite efectuarea de tranzactii pe Internet, dar si de operatiuni clasice specifice unui card de debit (plati la comercianti, retrageri de numerar, plati facturi).

Vrei detalii despre punctele de pe cardurile de credit?

La Citi ai mai multe avantaje la cardul de credit si poti primi transport gratuit cu limuzina pana la aeroport sau poti intra fara bani la muzee. Depinde ce iti doresti!

Si sa nu uitam de CardAvantaj cu care poti cumpara cu plata in rate fara sa platesti absolut nicio dobanda la anumite magazine partenere!

Oana C., care foloseste acest card pentru cumparaturi in rate, spune ca "daca esti foarte atent si platesti ratele la timp si citesti bine contractul pe care il semnezi la inceput si repecti asa cum trebuie termenul de gratie, banca nu iti va cere absolut niciun leu in plus la cumparaturi".