Ashton Kutcher a obtinut venituri de 24 de milioane de dolari in perioada mai 2011 - mai 2012.

Charlie Sheen, fostul star al serialului "Doi barbati si jumatate", a ocupat anul trecut prima pozitie in acest top, cu venituri de 40 de milioane de dolari. 

Pozitia a doua in topul Forbes pe 2012 al celor mai bine platiti actori de televiziune este impartita de Hugh Laurie, starul serialului "Dr. House", si Ray Romano din "Men of a Certain Age", care au obtinut fiecare venituri de 18 milioane de dolari. 

Clasamentul este completat de Alec Baldwin ("30 Rock", 15 milioane de dolari), Mark Harmon ("NCIS", 15 milioane de dolari), Tim Allen ("Last Man Standing", 14 milioane de dolari), Jon Cryer ("Doi barbati si jumatate", 13 milioane de dolari), Patrick Dempsey ("Anatomia lui Grey", 12 milioane de dolari), Jim Parsons ("The Big Bang Theory", 8 milioane de dolari), Johnny Galecki ("The Big Bang Theory", 8 milioane de dolari) si Jason Segel ("How I Met Your Mother", 8 milioane de dolari). 

Estimarile editorilor Forbes nu au inclus cheltuielile generate de salariile platite managerilor si agentilor actorilor si nici "alte costuri generate de statutul de vedeta".