O intersectie din Edmond, Oklahoma, este destul de aglomerata la primele ore ale diminetii. Insa, un ciudat ... fenomen meteo aproape ca a blocat circulatia. Cateva minute, parca a plouat cu bani din cer. Mai exact, cu bancnote de 100 de dolari.

Soferii au oprit masinile si, cot la cot cu pietonii, s-au grabit sa adune cat mai multe bancnote.

"Ii pastrez. Sunt 700 de dolari. Poate ca cineva i-a pierdut. Dar stiti cum e, ce pierde unul poate sa castige altul", spune unul dintre norocosii care a adunat aceasta suma.

Lacomia n-a pus insa stapanire chiar pe toata lumea. "Spiritul cinstei traieste inca in Edmond, Oklahoma", spune Glynda Chu, purtatorul de cuvant al Politiei Edmond.

Un bun samaritean - asa cum s-a grabit sa-l numeasca presa - s-a inghesuit sa adune banii cazuti din cer doar ca sa-i predea autoritatilor. A tinut sa ramana anonim.

Politia poate doar sa faca presupuneri in privinta "ploii" cu dolari, bazandu-se pe cateva indicii gasite in intersectie. "Poate ca au fost la banca si apoi s-au oprit sa cumpere tigari. Au pus cumva banii pe masina si au plecat, uitand de ei", isi da cu parerea un trecator.

Autoritatile spera insa ca pagubasul sa-si poata recupera macar o parte din bani.