Starul hip-hop si producatorii sai au dat in judecata Audi pe 11 iunie. Melodia a fost folosita legal intr-o reclama pentru rivalul marcii germane, Chrysler, dar a figurat si intr-o reclama germana pentru Audi A6, fara aprobarea lui Eminem.

In reclamatia sa, Eminem a spus ca spotul Audi era foarte similar cu cel realizar de Chrysler, care il prezenta pe artist conducand spre casa, la volanul unui model Chrysler 200.

Eminem a cerut instantei judecatoresti sa interzica folosirea melodiei sale de catre Audi, dar lucrurile nu au mers mai departe intrucat cele doua parti au ajuns la o intelegere.

Termenii acestei intelegeri nu au fost facuti publici, dar, potrivit unor surse apropiate cazului, sefii Audi vor dona o parte dintre compensatiile datorate lui Eminem unei fundatii caritabile din Detroit.

Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, sapte albume, care s-au vandut in 86,5 de milioane de exemplare in toata lumea. Cel mai recent album al sau, intitulat "Recovery", a fost discul cu cele mai mari vanzari din Statele Unite in anul 2010.

Vezi reclama mai jos: