Jay-Z, sotul lui Beyonce, care a lansat discul "Watch the Throne" in colaborare cu Kanye West, a cheltuit in total 250.000 de dolari pe sampanie. Patru barbati au purtat pe umeri un urias recipient din gheata, placat cu aur, care continea nu mai putin de 20 de sticle Armand de Brignac.

Jay-Z a platit 95.000 de dolari pe o sticla speciala de 15 litri de vin spumos din colectia Ace of Spades a podgoriei Armand de Brignac.

Numele hotelului Fontainebleu, dar si cel al colectiei Ace of Spades apar in piesa "Primetime" de pe albumul "Watch the Throne".

Jay-Z ocupa prima pozitie in topul celor mai bogati artisti hip-hop din lume, potrivit revistei Forbes. A obtinut in ultimele 12 luni venituri de 37 de milioane de dolari.

Vedete generoase

Jay-Z nu este singura celebritate care a lasat bacsisuri generoase in ultima vreme. Johnny Depp a lasat la inceputul anului personalului dintr-un bar din Marea Britanie 1.150 de dolari.

Jessica Simpson este cunoscuta pentru generozitatea ei: bacsis de 300 de dolari pentru o nota de plata de 500 de dolari la un restaurant italian.