Banca menţionează că poate fi împrumutată pentru planuri personale o sumă de până la 100.000 de lei în maximum 48 de ore. Campania are loc în perioada 16 aprilie - 31 mai a.c.

Pentru Practic BT se poate aplica online sau în oricare dintre cele peste 500 de sedii BT. La 30 de minute de la aplicarea online, se poate afla suma care poate fi împrumutată, iar în unităţile BT această informaţie se află pe loc. Online se pot realiza inclusiv simulări pentru a afla orientativ valoarea ratelor.

Discount-urile se acordă tuturor, indiferent dacă persoanele respective primesc sau nu venitul la BT. Perioada pe care poate fi luat acest credit este de până la 5 ani, interval în care cele 60 de rate vor fi egale.

Conform documentului, comisionul de analiză este zero. Campania este destinată inclusiv celor care doresc să refinanţeze la Banca Transilvania creditele de la alte bănci.

Banca oferă şi un exemplu. Dacă o persoană primeşte veniturile în cont BT şi optează pentru creditul Practic BT cu asigurare, pentru un împrumut de 20.000 lei, pe o perioadă de 5 ani, cu dobânda fixă pe toată perioada de creditare de 8% pe an, rata lunară este de aproximativ 400 de lei. DAE este de 9,33%, costul total al creditului este de 4.886 lei, iar valoarea totală care trebuie plătită este de 24.886 lei. Asigurarea, inclusă în costul total al creditului, este de 560 lei.

Banca Transilvania menţionează a acordat în 2018 aproape 65.000 de credite cu dobândă fixă clienţilor persoane fizice, credite care au avut ca destinaţie mai ales amenajarea locuinţelor, achiziţii auto, consolidarea mai multor produse de creditare şi alte proiecte personale. Aproape 70% dintre clienţi au optat pentru varianta cu asigurare, în creştere cu 12% faţă de media de până acum.