Directorul diviziei de consumer banking, Joe Price, si sefa bancii de investitii si wealth management, Sallie Krawcheck au parasit compania, informeaza Reuters. 

Price a fost anterior director financiar executiv al Bank of America, iar Krawcheck a fost director financiar executiv la Citigroup, sefa la casa de brokeraj Smith Barney si este considerata de unii drept cea mai puternica femeie din industria financiara. 

Directorul general al Bank of America, Brian Moynihan, i-a numit pe directorul diviziei de servicii bancare comerciale, David Darnell, si pe seful pe investment banking, Tom Montag, fost director la Goldman Sachs, drept directori operationali executivi. 

Un purtator de cuvant al bancii a aratat ca niciunul dintre directorii executivi implicati in reorganizare nu este disponibil pentru comentarii. 

Investitorii nu au parut convinsi ca reorganizarea demonstreaza ca Moynihan conduce autoritar compania, care se lupta cu un val de procese in justitie si are inca pierderi mari pe piata creditelor, transmite Mediafax.

Citeste si:

Lupta cu tehnologia.  Cat de mult mai conteaza diploma de facultate intr-o lume in care calculatorul ne “fura” joburile 

Roubini il critica pe Trichet: A facut cea mai mare greseala din istoria BCE