Barcelona are un buget de transferuri de 50 de milioane de euro, care va fi completat din sumele incasate pe jucatorii care vor fi vanduri in aceasta vara.

Spaniolii de la Sport.es scriu ca bugetul va fi de 90 de milioane de euro.

Aducerea lui Cesc Fabregas va fi afacerea verii la Barcelona, care pregateste sa scoata la vanzare mai multi jucatori. Bojan si Thiago sunt doi sportivit care nu isi mai gasesc locul la Barcelona, iar clubul se gandeste sa ii lase sa plece. Thiago are foarte multe oferte, iar prin Spania circula vestea ca el ar putea fi inclus in operatiunea Fabregas. Bojan nu duce nici el lipsa de oferte. Chiar daca nu isi doreste sa plece si spune ca vrea sa continue lupta pentru un loc de titular, Bojan se poate desparti de Barcelona avand in vedere situatia financiara a clubului. Jeffren este un al jucator care poate fi pus pe lista de vanzari.

Barcelona a stabilit si o suma pentru care el poate pleca: 7 milioane de euro. Si la Barcelona B sunt jucatori de top care isi pot incepe cariera in Europa. Jonathan Soriano, al doilea marcator al echipei, are cele mai multe oferte.