Astfel, clientii noi beneficiaza de sase luni de relatie gratuita cu banca pe langa facilitatile non-bancare incluse in pachetele pentru antreprenori, si anume: semnatura electronica acordata cu o reducere de 23% fata de pretul standard prin parteneriatul BCR - Trans Sped si accesul GRATUIT la platforma BCR Antreprenor

“Am construit un pachet de servicii bancare care sa le permita micilor comercianti sa se miste rapid, la costuri avantajoase, fie ca vorbim de plati, schimb valutar sau obtinerea unui credit. Comertul pune economia in miscare si e timpul ca bancile sa puna comertul in miscare”, a spus seful Departamentului de Microintreprinderi in BCR, Melania Mirea.

Pe segmentul de tranzactionare si plati, BCR ofera microintreprinderilor nou atrase gratuitate la toate platile si incasarile in lei, precum si la administrarea contului curent pe o perioada de 6 luni, facilitati la instalarea de terminale de plata cu cardul si chiar bancomate, reduceri cu 25% a comisionului de procesare a platilor prin aplicatiile de e-commerce si acces gratuit la serviciul de Money Trade, care permite negocierea online sau prin telefon a cursului de schimb valutar.

In cadrul ofertei pentru micii comercianti, BCR a lansat in premiera Creditul pentru nevoi nenominalizate in RON.

Antreprenorii pot folosi fondurile pentru dezvoltarea afacerilor prin finantarea activitatii curente, a investitiilor precum si pentru refinantarea/consolidarea altor credite cu destinatie similara, fara a prezenta la banca documente justificative pentru utilizarea creditului.

Creditul se poate acorda pe o perioada de pana la 120 de luni iar suma maxima poate fi pana la 300.000 lei. Marja de finantare pentru acest tip de credit pleaca de la 2,3% pentru finantari pe termen scurt cu garantii imobiliare.
In acelasi timp, BCR ofera microintreprinderilor si facilitati de economisire ce vizeaza diminuarea pragului minim de negociere a depozitelor in valuta, precum si dobanzi extrem de atractive.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil.

BCR este lider pe piata romaneasca dupa valoarea activelor (peste 16 mld EUR), dupa numarul de clienti si in functie de segmentele de economisire si creditare.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est.