El este unul dintre cei mai tineri demnitari romani, acesta incepandu-si cariera in administratie inca de la varsta de 25 de ani, cand a fost timp de cinci luni (aprilie-septembrie 2006) consilier la Ministerul Integrarii Europene, scrie www.zf.ro.

In septembrie 2006 sare imediat pe pozitia de secretar de stat in Ministerul Finantelor, fiind sustinut de PD (Partidul Democrat). De altfel, acest partid l-a sustinut peste tot, in toate pozitiile ocupate pana in prezent.

Dan Dragoi, tatal lui Bogdan, "mana dreapta" a lui Victor Stanculescu

El este fiul lui Dan Dragoi, un om de afaceri extrem de puternic, dar discret, de la inceputul anilor '90, fiind "mana dreapta" a lui Victor Stanculescu, generalul care alaturi de Ion Iliescu si Silviu Brucan l-au dat jos pe Ceausescu si au preluat conducerea tarii.

Balli, traderul care era sa puna mana pe Sidex Galati

Numele lui Dan Dragoi se leaga foarte mult de grupul Balli, traderul de metale cu radacini iraniene, care desfasura afaceri in Romania la inceputul anilor '90 in domeniul petrolului, otelului si a altor metale neferoase.

Dan Dragoi, prin legaturile sale, avea "intrare" oricand la Ion Iliescu sau la cei care au condus Romania intre 1990 si 1997. La un moment dat, Dan Dragoi a stat si in spatele infiintarii bancii RoBank care i-a dat credit lui Ion Iliescu sa-si cumpere apartamentul din vila in care sta de peste 20 de ani si a companiei de asigurari Asigurarea Anglo-Romana.

Citeste mai mult pe www.zf.ro!