"Sa se aleaga de voi praful si pulberea, arsita desertului sa va racoreasca atunci cand va este cald si gerul arctic sa va incalzeasca atunci cand va este frig", scrie angajatul.

Inca de la inceput omul ii avertizeaza pe toti cei interesati ca este sarac lipit. La rubrica "Terenuri", precizeaza:

"Ma hotilor, eu nu am bani, ca voi din furat, sa-mi cumpar terenuri. Voi cum ajungeti slujbasi la stat bagati mana in banii poporului".

Cat despre "cladiri" detinute, aflam ca este proprietarul unui apartament in "zona muncitoreasca a Bucurestiului". Iar la modul de dobandire sta trecut un singur cuvant: Ceausescu.

Masina nu mai are. Noteaza ca i-a fost furata. 

La "Active financiare" scrie, printre altele, "Eu nu ma pot descurca cu intretinerea, medicamentele mele si ale sotiei si copilului si voi ma puneti sa imi declar conturile".

Este si mai indignat cand este intrebat daca a imprumutat vreodata bani cuiva. "Ma idiotilor, daca as avea bani mi-as plati datoriile si mi-as imbraca copii. Focul sa va arda!"

Recunoaste ca are un credit, dar nu de la reprezentantul FMI, Jeffrey Franks.

"Am ma jigodiilor datorii, dar nu la GEFRII FRENT ca Ialomitianu!"

Vezi AICI declaratia de avere din 2010.

Intrebat despre veniturile copiilor isi iese de tot din fire.

"Nu-mi bagati copiii in povestea asta ca va .... tot neamul in gat. Eu nu m-am luat de copiii vostri"

Declaratia de avere se incheie cu inca o urare de... "bine".

"Sa va dea Dumnezeu bube la gura, pompieri pe casa, doctori in casa, dricul la poarta, fanfara la groapa pana dati toti banii inapoi".

Toate sunt scrise in declaratia de avere de anul trecut. In documentul completat anul acesta, angajatul este mai concis.

Spune ca nu si-a recuperat masina si ca pentru el verighetele sunt "inestimabile". Iar la sfarsitul declaratiei apare si o nota explicativa.

"Simt nevoia de a declara ca retrag continutul pamfletului din declaratia trecuta si-mi pare rau ca m-am adresat tie si tie Ialomitianu si Blejnar. Ma baieti va rog sa ma iertati ca v-am deranjat cu "pamfleturile" mele, dar sunt tare dezamagit de cum mi-a ajuns tara".

Vezi AICI declaratia din 2011.

Potrivit reprezentantilor ANAF, institutia este obligata prin lege sa afiseze pe site toate declaratiile de avere, indiferent de continutul acestora.

Declaratiile de avere reprezinta un act public, iar cei care la completeaza raspund potrivit legii pentru inexactitatea sau caracterul incomplet al datelor mentionate.

Gheorghe Constantinescu a scris in declaratia de avere din 2010, 116 randuri de comentarii, injuraturi, ironii si nemultumiri.