Potrivit institutiei, banca va aplica o marja de 1,9 puncte procentuale peste indicatorul pietei monetare ROBOR la trei luni, pentru creditele in lei, respectiv 4 puncte peste EURIBOR la trei luni, pentru creditele in euro.

Banca nu percepe comisioane, iar perioada de gratie este de 180 de zile. Durata maxima de finantare este de 30 de ani, iar varsta maxima stabilita pentru rambursarea integrala a creditului este de 80 de ani.

"Produsul dezvoltat pentru programul Prima Casa va fi distribuit prin toata reteaua CEC Bank, de 1.177 unitati teritoriale, cu acoperire la nivel national, toate avand atributii privind colectarea documentatiei specifice de creditare si punerea la dispozitia clientilor a finantarilor aprobate", a mai informat banca de stat.

Programul "Prima Casa 4" se adreseaza oricarei persoane fizice care nu detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia nicio locuinta, sau care detine cel mult o unitate locativa, dobandita prin orice alt mod decat prin program, in suprafata utila mai mica de 50 de metri patrati.

Citeste si:

Dupa BCR, si Alpha Bank anunta ca incepe sa dea credite pentru Prima Casa 4

Este oficial: „Prima casa 4“ a luat startul. Afla in ce conditii poti sa-ti cumperi o locuinta