De la Dasha Zhukova, la eleganta printesa a Arabiei Saudite, Ameera, nu e de mirare ca miliardarii lumii au vrut sa stea la bratul unor asemenea femei.

Dasha Zhukova este iubita lui Roman Abramovich, unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Este o antreprenoare de succes, editorul unei reviste si designer. A deschis un muzeu de arta contemporana, iar propria ei casa de moda a anuntat recent o colaborare cu Urban Outfitters.

Stephanie Seymour este casatorita cu Peter Brant. Doamna a fost un fotomodel de succes si nelipsita de pe copertile revistelor Vogue si Sports Ilustrated. A jucat si in filme, iar acum cocheteaza cu televiziunea.

Salma Hayek este casatorita cu Francois-Henri Pinault, omul care conduce Gucci, printre alte branduri. Actrita a fost nominalizata la Oscar pentru rolul din Frieda. Printre altele, face filantropie prin UNICEF, ajutand in lupta constientizarii  in randul oamenilor a importantei vaccinurilor pentru copii.

Regina Noor a Iordaniei, vaduva regelui Hussein, este acum iubita lui Carlos Slim Helu, cel mai bogat om din lume. A absolvit Princeton si si-a dedicat viata pentru a educa lumea in legatura cu relatiile islamice si arabe. Noor a publicat doua carti si a fost ambassador pentru Natiunile Unite.

Nita Ambani este casatorita cu cel mai bogat om din India, Mukesh. Aceasta este coproprietara echipei de cricket, Mumbai Indians, si este implicata in strangerea de fonduri pentru persoanele nevazatoare si pentru educatie.

Flavia Sampaio sta la bratul celui mai bogat om din Brazilia, Eike Batista, de patru ani. Este avocata si lucreaza pe plan social, realizand o serie de acte de caritate.

Anne Wojcicki este casatorita cu Sergey Brin, cofondatorul Google. Doamna este analist in biotehnologie, cu licente la Stanford si Yale. De asemenea, este cofondatoarea 23andMe, un serviciu ce furnizeaza testari genetice rapide.

Mackenzie Bezos este casatorita cu Jeff, fondatorul Amazon.com. Este o scriitoare de succes. A castigat "The National Book Award" pentru cartea The Testing of Luther Albright. A absolvit Princeton si recent a donat impreuna cu sotul sau 15 milioane de dolari pentru programul de neurostiinta al scolii.

Irina Viner este casatorita de 20 de ani cu miliardarul rus Alisher Usmanov. Este principalul antrenor al echipei de gimnastica ritmica a Rusiei.

Printesa Aneera este sotia printului Al Waleed Bin Talal, unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Isi imbunatateste educatia, invatand de la profesori americani angajati de casa regala.

Priscilla Chan s-a casatorit de curand cu fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg. A obtinut licenta in medicina si are de gand sa devina pediatru. In ciuda faptului ca este sotia unuia dintre cei mai bogati barbati din lume, a dorit o nunta modesta.

Susan Dell este sotia magnatului computerelor, Michael Dell, cu care are patru copii. Ea este presedintele casei de moda Phi. 

Wendi Deng este casatorita cu bilionarul Rupert Murndoch. A condus un canal de televiziune in China si acum este in consiliul New York’s Fund For Public Schools.

Anne Dias Griffin este sotia fondatorului Citadel, Kenneth, si a creat Argon Global, o companie cu o cifra de afaceri de 160 de milioane de dolari.

Lucy Southworth este casatorita cu Larry Page, cofondatorul Google. A studiat la Stanford, Oxford si Universitatea din Pennsylvania si a lucrat ca medic voluntar in Africa de Sud.