Omul de afaceri Donald Trump are un Boeing 727-23. Aeronava vintage a fost reconditionata, acum curelele scaunelor sunt placate cu aur, are picturi in ulei si lampi de cristal Waterford. In plus, logo-ul Trump de pe exteriorul aeronavei este din aur de 23 de carate, potrivit chilloutpoint.com.

Si rusul Roman Abramovici are tot un Boeing, seria 767-33A. Chiar daca pare spectaculos din afara, interiorul depaseste orice imaginatie. Este decorat cu aur si lemn de castan. Un astfel de avion nemodificat costa 100 de milioane de dolari.

In ceea ce priveste Boeing-ul 747-430 al sultanului din Brunei, pretul acestuia ajunge la 220 de milioane de dolari. Pretul de catalog al avionului incepe de la 100 de milioane de dolari. Sultanul a mai investit inca 120 de milioane de dolari in reconditionare: are bai placate cu aur si incrustate cu piese din cristal Lalique.

Cel care a ocupat ani la rand titlul de cel mai bogat om din lume - Bill Gates - are un avion Bombardier BD-700 Global Express.

Acesta poate zbura neintrerupt pe rutele Tokyo-New York si Los Angeles-Moscow.

Miliardarul Mark Cuban detine un Boeing 767-277. Cel care detine echipa de baschet Dallas Mavericks si-a instalat scaune atat de mari incat si jucatorii lui pot sta confortabil.

Citeste si

Top 5 sportivi cheltuitori. Cum au pierdut ei averi de milioane de dolari

O persoana a platit 70.000 de dolari ca sa viziteze sediul Facebook