Dupa ce a fost dat afara de producatorii serialului  Doi barbati si jumatate, Charlie Sheen l-a facut pe Ashton Kutcher cel mai bine platit actor din serialele TV.  Noul star al serialului difuzat de CBS castiga 800.000 de dolari pe episod, adica 17.6 milioane de dolari pe sezon scrie site-ul TMZ. Kutcher este in fruntea celor mai bine platite vedete din seriile TV.

Pe locul 2 este Hugh Laurie din House M.D. cu 700.000 de dolari pe episod.

Mariska Hargitay din serialul Law & Order: SVU se lauda cu un salariu de 300.000 de dolari pe episod, in timp ce Tim Allen si Ted Danson sunt platit cu 225.000 de dolari pe episod pentru sitcomul Last Man Standin si serialul CSI.

La capitolul reality show rege ramane Simon Cowell care castiga 75 de milioane de dolari pe sezon cu The X Factor.

Cristina Aguilera uimeste cu un salariu de 225.000 de dolari pe episod pentru show-ul The Voice, in timp ce la categoria talk show-uri David Letterman conduce topul cu 28 de milioane de dolari pe an, urmat de Jay Leno cu 25 de milioane de dolari si de Conan O’Brien cu 10 milioane de dolari pe an.

In 2010, cu un salariu mamut  de 1,2 milioane de dolari pe episod, Charlie Sheen facea legea pe lista celor mai bine platite staruri TV. Acum actorul de 45 de ani pare sa nu se ingrijoreze. Dupa ce a aflat de modul tragic in care personajul sau va fi 'ucis' in Doi barbati si jumatate , Charlie Sheen  a declarat: "Sunt onorat ca a fost nevoie de ceva atat de mare si atat de violent ca un metrou sa-mi ucida personajul"