Castigatorul a obtinut 20.283.270,27 lei (peste 4,5 milioane de euro). Suma care a ajuns insa la el dupa retinerea impozitului este de 15.212.602,27 lei.

"Este un barbat tanar, din Targu Jiu, casatorit si are un copil. Din dialogul pe care l-a avut cu reprezentantii Loteriei Romane, s-a dovedit a fi o persoana echilibrata, cu o atitudine relaxata, care intelege ca un asemenea castig este o mare sansa care trebuie valorificata cat mai bine, cu multa intelepciune. Joaca de mai multi ani la Loto 6/49, saptamana de saptamana. In afara de Loto 6/49, isi incearca norocul si la Joker, la care a obtinut, pana acum, cateva castiguri de valoare mica. Numerele castigatoare au semnificatie personala si, dupa cum ne-a marturist, este pentru prima data cand a jucat aceasta varianta de sase numere", se arata in comunicatul Loteriei. 

Tanarul care a castigat a aflat acest lucru a doua zi dupa tragere si s-a hotarat sa vina sa-si ridice cat mai repede premiul, au mai spus reprezentantii Loteriei. 

"«Am castigat, am castigat !!!», a fost prima reactie pe care a avut-o la aflarea numerelor castigatoare", se mai arata in comunicat. 

Biletul norocos a fost jucat la agentia 18-56 din Targu Jiu chiar in ziua tragerii, in jurul orei 12.00 si a fost completat cu trei variante simple, pretul biletului fiind de doar 14,5 lei. 

Numerele castigatoare la tragerea Loto 6/49 de duminica au fost 33, 37, 31, 25, 28 si 8.