"O lege pentru protectia consumatorilor, de o importanta covarsitoare pentru 4,5 milioane de romani, care au peste 8 milioane de contracte de credit la banci, ajunge sa fie intoarsa impotriva celor pe care ar trebui sa ii protejeze", comenteaza ea votul de azi din Camera Deputatilor.

Vezi aici cum au votat deputatii!

"Sunt profund dezamagita  de atitudinea deputatilor romani in privinta adoptarii, in forma actuala, a OUG 50/2010! Domnilor deputati, acesti oameni impovarati tot de catre dvs, prin taieri salariale, cresteri de TVA, impozite si taxe, au in spatele numelui lor, inscris in contractul cu banca, o FAMILIE! Toti consumatorii de credite bancare - aflate in derulare dar pentru inca 20-30 de ani, vor vota NOMINAL - asa cum "i-ati sfatuit" dvs sa o faca", puncteaza reprezentantul clientilor nemultumiti.

"Joaca de-a impunerile FMI si ale Comisiei Europene a trecut si de fapt am cunoscut dezamagirea plecand de la cei pe care i-am ales sa ne conduca spre un viitor mai bun", mai spune Violeta Vasilioglu, care cere sefului statului sa nu promulge legea in cauza.

Traian Basescu a declarat in mai multe randuri ca OUG 50 va fi aprobata pentru a proteja clientii, dar in asa fel incat nici bancile sa nu sufere pierderi prea mari.