Tribunalul Bucuresti a stabilit fara echivoc ca Marian Iancu trebuie sa ii plateasca Mircea Sandu 90 de mii de lei noi daune morale pentru ca l-ar fi facut pe Nasul de la federatie alcoolic, hot si spagar, afirmatii ce i-ar fi adus lui Mircea Sandu prejudicii pe plan familial si social.

Procesul, la capatul caruia Iancu primeste aceasta adevarata lovitura, a inceput acum doi ani la Judecatorie, unde presedintele FRF ceruse initial sa fie despagubit cu 1 leu pentru afirmatiile considerate defaimatoare facute la adresa sa de patronul lui Poli Timisoara, Marian Iancu.

Ulterior, dosarul a ajuns la Tribunal, iar acum, spre linistea celui care a pierdut in instanta de fond, va pleca la Curtea de Apel. Seful banatenilor are drept de apel, asa ca poate schimba deznodamantul.

Intre Poli Timisoara si FRF a existat un intreg scandal, dar si un schimb dur de replici, pe tema palmaresului mostenit de gruparea patronata de Marian Iancu de la fosta echipa detinuta cu ani buni in urma de italianul Claudio Zambon.

FRF a decis atunci depunctarea lui Poli Timisoara cu 6 puncte pentru incalcarea deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Laussaane, pentru ca un an mai tarziu, acelasi Tribunal Sportiv sa decida anularea sanctiunii dispuse de forul national.