Presedintelui Judecatoriei Petrosani, Nicolae Zetes, a declarat ca una dintre femeile acuzate, Claudia Munteanu, fosta casiera a BRD Petrosani, a primit o pedeapsa de sapte ani si sase luni de inchisoare pentru delapidare si un an de inchisoare pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, iar potrivit legii aceasta va executa pedeapsa cea mai mare. 

Gyongy Socaci, administratorul unei societati comerciale, a fost condamnata pentru instigare la delapidare la sapte ani de inchisoare.

Cea de-a treia persoana acuzata in dosar, Anca Maria Popescu, fosta angajata a unitatii bancare, a fost condamnata pentru favorizarea infractorului la doi ani de inchisoare cu suspendare pe o perioada de incercare de patru ani. 

"De asemenea, inculpatele sunt obligate la plata de despagubiri civile, in solidar, in suma de 851.570,05 lei, 22.560 euro si 1.800 de lire sterline catre BRD Groupe Societe Generale", a declarat Nicolae Zetes. 

Sentinta pronuntata de Judecatoria Petrosani poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia. 

Dosarul fraudei de la BRD Petrosani a fost deschis la sfarsitul anului 2009, cand, dupa un control la Agentia BRD Petrosani, s-a descoperit ca lipseste peste un milion de lei din conturile unor clienti.