Contactata ulterior de Mediafax, Ecaterina Andronescu a declarat ca se simte bine dupa accident, avand doar arsuri la trei degete ca urmare a deschiderii airbag-ului.

"Sunt bine, nu am mers la spital, sunt la minister acum. Am doar arsuri la trei degete de la o mana, ca urmare a deschiderii airbag-ului. M-am si speriat putin", a spus ministrul.

Andronescu a povestit ca accidentul s-a produs dupa ce a intrat in intersectia Luterana - Stirbei Voda, mergand spre sediul Ministerului Educatiei, iar vinovat ar fi taximetristul.

"Eu am intrat in intersectie pe verde. Taxiul venea din stanga, pe Stirbei Voda spre Ateneu, si a trecut pe rosu, crezand probabil ca se poate proteja, ca sa spun asa, in urma unui autobuz care, in intersectie, a virat dreapta, pe verde intermitent", a explicat demnitarul.

Accidentul s-a produs in intersectia strazilor Stirbei Voda - Luterana, in jurul orei 15.50. In urma accidentului, taxiul s-a rasturnat, iar Andronescu a fost ranita la o mana. La fata locului s-au deplasat echipaje medicale, care acorda primele ingrijiri atat ministrului, cat si taximetristului.