Elena Basescu si Bogdan Ionescu au anuntat,  intr-un comunicat de presa, ca la nunta lor vor avea aproximativ 600 de invitati, iar printre cei care vor anima atmosfera se vor regasi Aurel Tamas, Calin Geambasu si Smiley Band.

Meniul ales contine, printre altele, caviar, pasta de jambon, sarmalute in foi de vita si de varza, costita, mamaliguta, smantana, rulada de curcan, pulpa de vitel.

"Aranjamentele florale si decoratiile sunt simple, am ales flori de gradina, trandafiri, bujori si hortensii in tonuri de roz fane, culoarea-tematica a intregului eveniment", se arata in comunicatul celor doi.

Mirii au mai spus ca verighetele au un design simplu, sunt din aur rose, fara diamante si au costat impreuna 500 de euro.

Totodata, rochia miresei este din dantela Sophie Hallette, organza din matase naturala si tafta, a fost realizata de designerul autohton Anca Maxim si a costat in jur de 4.500 de euro.

Conform comunicatului, invitatii nu au niciun fel de restrictie, iar evenimentul nu beneficiaza de nicio protectie speciala din partea Serviciului de Protectie si Paza (SPP).

Presedintele Traian Basescu si fiica sa au fost huiduiti la iesirea din sediul Primariei Sectorului 2. Presedintele si sotia sa au iesit primii din sediul Primariei, dupa oficierea casatoriei civile dintre Elena Basescu si Bogdan Ionescu.

Presedintele a aruncat multimii un trandafir alb si, in pofida busculadei create de protestatari, de oameni veniti din curiozitate, fortele de ordine si jurnalisti, el a tinut sa se indrepte spre grupul de protestatari si sa ii salute, facandu-le cu mana. Traian Basescu s-a urcat apoi in masina, fara a face nicio declaratie.

La scurt timp, au iesit din sediul primariei Sectorului 2 si Elena Basescu si Bogdan Ionescu. Nici ei nu au facut declaratii si s-au indreptat direct spre masina, timp in care unele persoane prezente la fata locului au huiduit. Au fost insa si persoane care au aplaudat si le-au adresat urari de "casa de piatra" mirilor.

SURSA FOTO: MEDIAFAX