Zeci de romani au de vanzare bilete pentru Finala Europa League din 9 mai.

Reporterul ProTv incepe negocierea la telefon, cu un barbat care are bilete la peluza. Le-a cumparat cu 150 de lei bucata, dar acum are ale pretentii:

"Biletul costa o mie de roni acuma. Sunt vreo 20 de persoane interesate si practic as fi idiot sa nu incerc sa scot un pret mai bun", spune vanzatorul

Este atat de sigur incat da cartile pe fata.

"Eu am pe cineva care lucreaza acolo, le vinde. Practic este o persoana care stie toate detaliile. Este posibil ca luni sa fac rost de alte bilete".

La intalnire vine cu doua tichete.

"R: Le-ai luat de pe site, nu?
 V: Nu, le iau de la cineva care le vinde. De biletele acestea am facut rost cand nu mai sunt disponibile pentru publicul larg."

Reporterul a incercat sa afle daca poate intra pe stadion.

"Nu ai probleme, singura problema pe care o poti intalni este daca deteriorezi biletul si cititorul de bare nu mai citeste. In momentul in care vor vedea ca nu esti in sistem nu vei mai putea intra la meci."

Adevarat, dar pe jumatate, spune Florin Leonte, managerul de ticketing pentru ''Finala Europa League''. Accesul pe stadion se va face dupa ce biletul va fi scanat, iar numele de pe actul de identitate al posesorului va coincide cu cel din sistem. In caz ca vreti sa-l donati trebuie sa trimiteti un email pe site-ul oficial, prin care sa anuntati numele noului detinator.

Cele doua bilete filmate cu o camera ascunsa sunt originale dar nu pentru multa vreme.

Vanzarea pentru finala Europa League a fost oprita in Romania la sfarsitul lui 2011, cand s-au epuizat de 20.000 de bilete. Despre o noua transa se va pune problema doar daca cele doua finaliste vor renunta la o parte dintre tichetele care le revin.