Tuca Zbarcea & Asociatii si-a asigurat locul al treilea in topul celor mai inovatoare firme de avocatura din Europa Continentala.

Cu cele 54 de puncte obtinute, Romania a completat podiumul format din casele de avocatura spaniole Uría Menéndez (59 de puncte) si Garrigues (70 de puncte).

Tuca Zbarcea & Asociatii "isi mentine dinamismul prin strategii inovatoare oferite clientilor, de natura sa sprijine investitiile si expansiunea pe aceasta piata aflata in dezvoltare", scrie Financial Times.

"Cand am realizat ca suntem pe locul al treilea in Europa continentala, gandurile mele s-au indreptat, cu drag si recunostinta deopotriva, la clientii nostri, la competitori – pentru ca ei ne-au facut an de an mai puternici. In primul rand insa, m-am gandit la echipa noastra, avocati si staff; lor le multumesc, din suflet, fara ei am fi o firma oarecare, fara ei am fi nimeni", a declarat Gabriel Zbarcea, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii si reprezentantul firmei de la ceremonia de la Londra. 

Tuca Zbarcea & Asociatii a ramas singura firma de avocatura independenta din Europa de Est inclusa in clasamentul intocmit in acest an de prestigioasa publicatie Financial Times.