"Calin si Ioana-Popescu Tariceanu anunta oficial decizia de a divorta de comun acord si roaga presa din Romania sa respecte nevoia de intimitate in aceasta perioada", potrivit unui anunt al celor doi.

Ioana Tariceanu are 34 de ani si este a patra sotie a lui Calin Popescu Tariceanu. Ei au impreuna un baiat, nascut cu cateva luni inaintea casatoriei civile, care a avut loc in anul 2003, la Budapesta. In 2004, cei doi s-au casatorit si religios.

Ioana Tariceanu este absolventa a Facultatii de Drept, iar in ianuarie 2008 a depus juramantul ca notar public. In toamna anului 2007, ea fusese declarata admisa la concursul pentru ocuparea postului de notar public, ocupand pozitia a treia, cu media 9,60. Ioana Tariceanu este si presedintele Fundatiei "Copii Sanatosi".

Fostul premier detine, in proportie de 85%, compania Automotive Trading Service (ATS), care vinde in Romania autoturismele Ford si motocicletele Harley-Davidson.

Cele mai bune rezultate pentru ATS au fost inregistrate in 2006, atunci cand compania a rulat aproape 55 mil. euro si a inregistrat un profit net de aproape 3 mil. euro, an in care, ca importator, comapania a vandut peste 3.500 de masini.